Bed & Breakfast Werry

B&B Werry is gelegen aan de rand van het dorpje Simpelveld. Simpelveld wordt ook weleens genoemd de poort van het Mergelland. De kern van Simpelveld kent een aantal leuke en goede restaurantjes, waar u tegen eerlijke prijzen lekker Bourgondisch kunt tafelen. Sommige met een eigen buitenterras. Zo vindt u in het centrum ook de u bekende winkels als Aldi, Plus, Blokker, Kruidvat maar ook de ambachtelijk bakker en slager.

Vanuit Simpelveld ben je zo in Heerlen en Kerkrade (beide 5 km). Wat te denken van Maastricht (25km) en Aken (15km). Beide steden zijn zeker een bezoek waard. Voor meer informatie hierover kunt u op onze omgevings pagina kijken. B&B Werry is niet enkel een geschikt adresje voor een lekker ontspannen verblijf maar ook om van hieruit Zuid-Limburg (Eifel en Ardennen) te verkennen of zo u wilt familiebezoeken in de omgeving af te leggen of je zakelijke relaties te bezoeken. Ook wordt ons B&B vaak aangedaan door motorgroepen of oldtimergroepen. Boekt u het B&B voor meerdere personen (min. 8 pers. en voor ≥ 2 nachten) , kunt u met ons overeenkomen het B&B exclusief voor uw groep te boeken.

In een notendop

  • Eigen entrée
  • Kamers op eerste verdieping
  • Tuinzicht
  • Vaste wastafel met koud en warm water op kamer
  • Gemeenschappelijke badkamers
  • Gemeenschappelijke woonkamer
  • Ontbijt inbegrepen
  • Eigen privé parkeerterrein
  • Draadloos internet (WiFi)

Wat biedt B&B Werry

Het B & B is ondergebracht in een apart gebouw naast ons eigen woonhuis. U gaat dus vrij uit en in wanneer u dat wilt. U beschikt dus over een eigen sleutel van voordeur en kamer. Het B&B beschikt over voldoende toiletten en badkamers. Alle kamers zijn voorzien van een vaste wastafel met koud en warm water. Alle slaapkamers liggen op de 1e verdieping en kijken uit op de tuin die natuurlijk ook ter uwer beschikking is.

In de kleine keuken op de begane grond staat u een ijskast en magnetron ter beschikking. Bovendien treft u hier een koffiezetter/waterkoker aan waarmee u koffie en thee kunt maken (koffie/thee zijn gratis).

Tevens bevindt zich op de begane grond het ontbijtzaaltje. Hier vindt u ook een ruimte om even in een gemakkelijke fauteuil uit te rusten. Of gezellig bij elkaar te zitten dan wel een kaartje te leggen.

’S morgens tussen 8.00 en 10.00 uur wordt een stevig ontbijt met vers afgebakken broodjes geserveerd. Indien het noodzakelijk is dat van bovengenoemde tijden moet worden afgeweken werken wij met lunchpakket(ten).

Uw auto of motor kunt u parkeren op ons eigen parkeerterreintje voor het B&B achter een hekwerk. Fietsen kunnen wij veilig opbergen in onze eigen garage/schuur.

Het  B&B is natuurlijk voorzien van draadloos internet (gratis Wifi).